Connect with us

Fjellstrand

Fjellstrand trapper ned – støtter NIF-prosjekt

Fjellstrand trapper ned – støtter NIF-prosjekt

Tidligere denne uken ga Mats Arntzen beskjed om at han ikke tar en ny sesong som Fjellstrand-trener.

– Etter noen måneder i tenkeboksen har jeg landet på denne avgjørelsen. Regnestykket med motivasjon, jobb og fritid går ikke opp, sier Arntzen.

Fjellstrand har de siste årene hatt en voldsom vekst både på og utenfor banen. I en tid hvor Nesodden har slitt sportslig og med å beholde spillere, har Fjellstrand vært et alternativ for nesoddinger som har hatt lyst til å spille fotball.

Det har resultert til flere opprykk for Fjellstrand. De to siste sesongene har Fjellstrand havnet midt på tabellen i 5. divisjon – noe som er tidenes høyeste for klubben.

– Da jeg begynte i Fjellstrand var motivasjonen min å skape en kultur hvor gode fotballspillere på Nesodden kunne spille fotball, selv om hverdagen domineres av tidkrevende og viktigere ting enn fotball. Jeg er glad og stolt over det vi har fått til i Fjellstrand, sier Arntzen.

Samtidig ruster Nesodden Fotball opp et nytt prosjekt. Valgkomiteen har innstilt et nytt styre som ønsker at A-laget skal bestå av spillere fra Nesodden. Der har det blitt lovet at det skal være flat struktur uten forskjeller på lønn.

– En av hovedårsakene for satsingen rundt Fjellstrand var at Nesodden ikke tok godt nok vare på lokale, gode spillere. Det blir helt feil at barnefotballen skal betale store summer for at spillere fra Gjøvik eller Oslo skal spille fotball på Nesoddens A-lag.

– Dette førte til at en rekke av Nesoddens beste spillere havnet i Fjellstrand. Nå ser det ut til at NIF endelig tar til fornuft, og da ser jeg ingen grunn til å stå i veien for et slikt prosjekt, sier Arntzen, som understreker at avgjørelsen er tatt uavhengig av Nesoddens prosjekt.

Fjellstrand håper likevel å beholde et lag også neste sesong. Tidligere har klubben hatt et lag i 5. divisjon og et i 7. divisjon. Nå kan det ende med ett lag.

– Vi trenger en som kan ta ansvar for et lag. Fine gutter som ønsker å spille breddefotball på et ålreit nivå uten å bruke for mye tid ellers, finnes det forhåpentligvis nok av. Vi ber alle spillelystne ta kontakt.

Nå ber Arntzen om at Nesodden føler et større ansvar for å ta vare på fotballspillende barn og voksne i alle aldre.

– Nesodden har ikke vært flinke nok til å ta vare på de som ikke vil satse. Fjellstrand har vært et tilbud til alle som ikke har hatt et tilbud, og det er ekstremt viktig at alle som har lyst til å spille fotball på Nesodden, har et sted å spille.

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Fjellstrand