Connect with us

Fjellstrand

Nordtømme sjokkerte med fantomtid

Nordtømme sjokkerte med fantomtid

Ingen Fjellstrand-spillere var i nærheten av å tukte Vidar Nordtømme, som sprang inn til en imponerende 7.-plass i «Nesodden på langs».

For i et felt bestående av meritterte løpere som Sjur Prestsæter og Sindre Buraas var det kun seks av 198 påmeldte løpere som klarte å tukte tiden til Fjellstrands løpsmaskin på 59:24.

Tiden var en klar forbedring fra fjorårets tid på 1:02:02, og fem plasser høyere opp enn fjorårets 12.-plass i det 13,4 kilometer lange løpet.

På forhånd ble det bygget opp til en prestisjetung duell mot maratonmannen Markus Lindheim, som fikk selvtillit etter å ha løpt Oslo Maraton på under tre og en halv time.

Men med en influensarammet Lindheim blant publikum var Lars Bang-Ellingsen og Mats Arntzen de eneste øvrige representantene fra Fjellstrand.

Da hadde Vidar Nordtømme få problemer med å bli beste Fjellstrand-gutt. Bang-Ellingsen løp inn som nummer 51 på tiden 1:09:46, mens Arntzen kom i mål 22 sekunder bak på en 57.-plass.

– Det blir en øl på guttene som stilte her. De har tross alt slått Markus, som ikke stilte til start, sier Nordtømme, som på forhånd lovet en hel kasse til den Fjellstrand-spilleren som klarte å slå ham.

Søndagens løp tyder imidlertid på at Fjellstrand trolig er nødt til å hente forsterkninger fra Sentral-Afrika for at Nordtømme må bla opp.

– Kassen var aldri i fare, konstaterer 36-åringen.

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Fjellstrand