Connect with us

Fjellstrand

Bookmaker holder «Idol-Philip» som oddsfavoritt

Bookmaker holder «Idol-Philip» som oddsfavoritt

Fredag kveld begynner direktesendingene fra årets Idol. Bookmakerne spår at Fjellstrands egen Philip Rustad kan gå hele veien.

Spillselskapet CoolBet klinker nemlig like gjerne til med å holde Philip som oddsfavoritt til å gå hele veien i TV 2s talentkonkurranse.

ODDSFAVORITT: Philip Rustad troner øverst på CoolBets liste over favoritter til å vinne Idol.

Bookien gir en odds på 3.75 til gutten fra Fjordvangen, mens Kristian Raanes og Emma Noor som de nærmeste utfordrerne. Også hos ComeOn er Philip blant favorittene.

Fredag kveld skal Rustad synge live på TV for første gang. Fjellstrand-spillerne sitter spent i stuer rundt om i den ganske kommune (eller i byen, hva vet vel jeg), og håper at lagkapteinen skal ta seg videre.

Tidligere har han imponert voldsomt, blant annet da han fikk Tshawe Baqwa til å kaste en kopp på Gunnar Greve.

Siden den gang tok han seg videre steg for steg. I den nest siste runden uttalte nevnte Gunnar Greve at han ville sende hjem Philip da alle artistene sang foran et band.

PERFECT: Philip Rustad synger som en engel, og ser på ingen måte ut som noen hobbit. Nå skal han hente ut avkastningen for investeringen av tid på Energihuset.

I påfølgende runde imponerte Philip med en silkemyk, akustisk versjon av Ed Sheerans «Save Myself», hvor Greve takket Tshawe og dommerkollega Silje Larsen Borgan for at de sørget for at Fjellstrands begavede lagkaptein å gå videre.

Direktesendingen starter klokken 19.30 fredag. Som alle vet er det når forventningene og prestasjonene er gode at man trenger stemmene ekstra mye.

STEM: 1 til 26700 eller ring 82949201. Husk å bruke dine tre gratisstemmer på tv2.no. Bidra du også!

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Fjellstrand