Connect with us

Nyheter

«Mål-Ari» med ny dobbel

«Mål-Ari» med ny dobbel

Arilas Berg Ould-Saada er tilbake på fotballbanen og scorer mål som aldri før. Men defensiv sløvhet kostet Fjellstrand seieren i Nordby.

I tospann med Lars Bang-Ellingsen startet norsk-algerieren med å løpe fra Nordbys forsvar og trille ballen forbi målvakten.

Deretter rotet Fjellstrand det til for seg. Nordby snudde og tok over ledelsen – begge scoringene etter at Fjellstrand hadde gitt bort billige frispark.

Andre omgang startet som den første, ved at Ould-Saada åpnet med å sette ballen i garnet. Arntzen vippet et frispark mot bakre stolpe, og der snek spissen seg fri og utlignet.

Men nok en gang var Fjellstrand – i likhet med dagens kampleder – litt sløve i kampavgjørende situasjoner. For tredje gang i kampen burde nok målet vært annullert for offside, men Nordby fikk gå opp til 3-2.

Så var det Christian Neegaard sin tur til å notere seg for en målgivende pasning. Ballen fant veien til Mats Arntzen, som vendte vekk en Nordby-forsvarer og hamret inn 3-3.

Deretter var Fjellstrand sløve nok en gang. Svak markeringen på et innkast var foranledningen til 4-3 for vertene.

I en desperat jakt på utligning kastet blåtrøyene alle mann i angrep, og dermed kontret hjemmelaget inn to ekstra mål på overtid.

Nordby 6-3 Fjellstrand 2

Fjellstrands lag: Bendik Kilander – Sondre Woll, Fredrik Birkeland, Sigurd Lekve, Peder Sandli – Sondre Haugstad, Øystein Lekve, Mats Arntzen, Christian Neegaard – Lars Bang-Ellingsen, Arilas Berg Ould-Saada

Spilte også: Gard Lyngby Eliassen, Viking Vara

Målscorere: Arilas Berg Ould-Saada (2), Mats Arntzen

Assists: Lars Bang-Ellingsen, Mats Arntzen, Christian Neegaard

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Nyheter