Connect with us

Fjellstrand

Philip videre i Idol

Philip videre i Idol

I månedsvis har spente lagkamerater og fans ventet på å se Philip Rustads Idol-audition. Onsdag kveld fikk Norge endelig bli kjent med Fjellstrand-kapteinen.

For forventningene var store allerede da TV 2 slapp promovideoen til høstens Idol-sesong. En tilsynelatende blid Philip Rustad ble viet mye plass i den korte snutten.

Denne uken kom helgen litt ekstra tidlig hjemme i stuer rundt om på Nesodden, da spente bekjente endelig fikk se 21-åringen synge.

AMTA: Frykter kjendisstatusen kan skade fotballkarrieren

I onsdagens program fikk TV-seerne se Philip Rustad fremføre en nydelig versjon av A Great Big Word-låta «Say Something», som han tidligere har vist frem på sin sangprofil på Instagram:

View this post on Instagram

Say Something – @agreatbigworld ??

A post shared by Philip Andreas Rustad (@philiprustadmusic) on

I oppbyggingen før Philip hadde sin audition snakket dommerne om forskjellen på å være «veldig bra» og «genial».

Det virket alt annet enn tilfeldig, og dommerpanelet bestående av Tshawe Bagwa, Gunnar Greve og nesoddingen Silje Larsen Borgan var aldri i tvil om at Rustad skulle videre fra Trondheim.

– Nå får det være nok her, ropte Tshawe Baqwa da Gunnar Greve gjorde antydninger til å rette på noe.

– Det der var det villeste, brushan! Det er ikke vits å leke deilig. Fuck de greiene, fortsatte Madcon-stjernen.

Gutten som i februar ble kåret til månedens Fjellstrand-spiller, og senere utnevnt til kaptein da Magnus Braaten reiste til Australia, er blant de heldige som fikk gullbilletten.

Vi kommer til å følge Idol-karrieren hans med argusøyne, og enn så lenge ønsker vi Philip lykke til videre i Idol. Vi gleder oss til å se deg ta selfies på Heidis og Lawo.

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Fjellstrand