Connect with us

Nyheter

Fikk fast jobb i TV 2 – vender hjem

Fikk fast jobb i TV 2 – vender hjem

To måneder etter at Sydney-eventyret begynte, har det funnet sin sluttdato. FSK-profil Magnus Braaten flytter hjem i oktober.

I Oslo venter nemlig Braatens nye jobb som fast krimreporter i TV 2.

«Magnus Braaten blir av andre mediehus omtalt som et av de største talentene i norsk presse», heter det i TV-kanalens interne kunngjøring av ansettelsen.

LYKTES IKKE: Lokale kilder hevder Braaten aldri kom opp på brettet.

TV 2 har tidligere denne måneden sikret seg både talkshow-vert Fredrik Skavlan og rettighetene til Premier League for tre nye år. Overfor Fjellstrandposten opplyser Braaten at storsatsingene har hatt betydning for hans valg.

– Jeg tror at vi sammen skal kunne tilby et totalprodukt som vil forbause, glede, opplyse og engasjere TV 2s seere og lesere. Det er en formidabel oppgave som jeg og Fredrik (Skavlan, red.anm) knapt kan vente med å ta fatt på, sier 22-åringen.

Helt rosenrød er historien likevel ikke, etter det Fjellstrandposten kjenner til.

Savnet etter lagkameratenes varme fellesskap ble etter hvert tungt å takle for det 21. århundrets Captain Cook.

Feriebilder lekket: Braaten og lagkamerat havnet i trøbbel

At «Aussie, Aussie, Aussie»-gutten valgte å legge oppholdet sitt til den kaldeste tiden av året, gjorde ikke behovet for smaken av gummikuler fra Berger og brøling på Heidis noe mindre for «Braatebass».

BLIVENDE FSK-DUO? Lars Eide skal være en av spillerne lengst oppe på manager Mats Arntzens ønskeliste denne sommeren.

På den australske fotballbanen har det heller ikke løsnet. Klubbjakten sa brått stopp da nivå 3-laget Dulwich Hill ga sitt blanke nei etter Braatens prøvespill.

– Feilen ligger hos dem, ikke meg. At ballkunstnere som Viduka, Cahill og Jedinak har vokst fram i dette landet, er for meg et mysterium større enn kvinnen, sier månedens spiller for mars.

Omsider har den kyssesyke-infiserte Australia-fareren tatt til takke med femmerfotball og det danske laget Sydney Vikings.

En fersk Instagram-oppdatering har skutt fart i ryktene om at flere av deres spillere kan komme Fjellstrands vei denne høsten:

Hvithai blir til brugde, og Crocodile Dundee byttes ut med Lothepus. I midten av oktober er Sydney-eventyret endelig over.

– Jeg skal hjem og jobbe for å holde cliquen steady, sier Braaten, som på et tidspunkt tok til Fjellstrands interne Facebook-side i raseri da han hørte om forsommerens sviktende oppmøte.

Midtbanespilleren rekker ingen flere seriekampen denne sesongen. Han blir derfor stående med åtte mål på sine åtte kamper i 2018. Et av dem, for Fjellstrand 2 mot Bækkelaget, ser du her:

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Nyheter