Connect with us

Fjellstrand

Fjellstrands nysignering fikk utstyrssjokk: – Wow!

Fjellstrands nysignering fikk utstyrssjokk: – Wow!

Fjellstrands prøvespiller skapte sjokk og vantro da han dukket opp med utstyr fra forrige årtusen. Nå tyder alt på at 32-åringen blir med klubben videre.

Det ble tidlig klart at Fjellstrand-prøvespiller Øystein Reistadbakk (32) ikke hadde spilt aktiv fotball på en stund. Men det var ikke fotballferdighetene som avslørte moldenseren.

Det var en torsdag tidligere i februar at Reistadbakk tok den lange veien fra Alexander Kiellands plass for å bli med på Fjellstrand-trening. Spenningen var stor blant de andre spillerne i garderoben da det ble annonsert at en helt ukjent mann skulle dukke opp på trening.

Fikk du med deg? Se Roar Stokke kommentere Fjellstrand-kamp

Ti minutter for sen til oppmøtetiden dukket han opp. Selv skyldte han på GPSen, som muligens var fra samme år som resten av utstyret.

Med lillafargede klær som var moteriktige rundt OL i Lillehammer i 1994, og en VG-lue brakt med for å få respekt blant de unge guttene, satte Reistadbakk seg ned i garderoben.

Etter en kjapp hilserunde gjorde han seg klar til å snøre på seg sine hullete og svarte Mundial Team (OBS! Ble i en tidligere versjon feilaktig omtalt som Copa Mundial. Fjellstrand-posten beklager!).

BLID: Øystein Reistadbakk var i ekstase da han oppdaget at det hadde skjedd litt av hvert på utstyrsfronten de siste 20 årene.

Blikkene flakket. Man kunne høre en knappenål falle der spillerne forsøkte å unngå elefanten i rommet, før hovedpersonen selv valgte å bryte stillheten.

– I skjer at det har skjedd litt på utstyrsfronten, sa moldenseren, mens han rettet litt på sportsteipen som forhindret stortåa fra å rømme ut i spissen av skoa.

Lettere sjokkert fikk Reistadbakk låne noen såkalte «sokkesko» av trener Mats Arntzen.

– Wow! Så lette de er, utbrøt plutselig 12 år gamle Øystein.

Derfra og ut er det hele en lang solskinnshistorie. Til tross for at 32-åringen var litt rusten innledningsvis, viste han stoisk ro og ballforståelse, og kan bli en viktig forsterkning i sesongen som kommer.

– Det var veldig trivelig å være med på trening. Moldensere velger prosjektene sine med omhu. Dette er et jeg har veldig tro på, sier nyervervelsen.

Etter det Fjellstrand-posten erfarer signerer Reistadbakk en kontrakt som innebærer gratis lån av sko, noe som vil gjøre ham til den best betalte spilleren i Fjellstrand.

I bytte får Fjellstrand en trygg og rutinert spiller, som i tillegg kan bli et viktig tilskudd i sosiale medier. VGs ekspert på leserutvikling er allerede i gang med kursing.

– Nå kan vi vente oss perfekt timede publiseringstidspunkter og bildetekster som «For en mann!», fylt med likevennlige emojis, sier en kilde nær klubben.

 
Circle K Flaskebekk
Yes vi leker – Nesodden
Energihuset – Nesodden
 

Sponsorer

 
 

Instagram

Facebook

Mer om Fjellstrand